Menu
Grand Canyon Helicopter tour Grand Canyon Helicopter tour

Highlights over the Grand Canyon

Stap aan boord van een luxueuze helikopter en stijg op voor uw Sunset Grand Celebration-tour naar Grand Canyon West. Uw helikopter is uitgerust met comfortabele zitplaatsen en panoramische ramen voor spectaculair uitzicht en fotografie van Hoover Dam en Lake Mead terwijl u onderweg bent naar uw bestemming.

Zweef over de Skywalk Bridge en voorbij Eagle Point terwijl u verdergaat over de canyon. Uw helikopter zal 4.000 voet afdalen naar de bodem van de kloof en landen op een speciaal plateau. Hier heeft u de tijd om de natuur te verkennen en foto's te maken van de schoonheid en grootsheid van dit natuurlijke wereldwonder. U wordt ook getrakteerd op champagne en lichte versnaperingen om van te genieten te midden van de oude canyon wanden die ooit een zeearm van een mijl diep waren. Uw terugvlucht vertrekt net als de zon achter de horizon begint te zakken. U heeft de zeldzame kans om een van de mooiste zonsondergangen ter wereld te aanschouwen terwijl u boven de Grand Canyon vliegt.

DETAILS

  • Inbegrepen: Hotel ophaalservice, schilderachtige helikoptervlucht over de westelijke rand van de Grand Canyon, lunch, terugvlucht, brandstoftoeslag.
  • Programmaduur: 4 uur van hotel ophaal tot hotel terugkeer.
  • Vertrek: Dagelijks. Gesloten op Eerste Kerstdag.
  • Voorkeurstijd vertrek: 9:00 uur - 11:45 uur.
  • Belangrijke informatie: Voor de veiligheid van alle passagiers moet het lichaamsgewicht van elke passagier bij het boeken worden verstrekt. Passagiers met een gewicht van 136 kg of meer betalen extra voor een extra stoel.
Amerika

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN