Menu
Schiphol VIP service Schiphol VIP service

Schiphol VIP Service

De ultieme luxe ervaring op Schiphol

Met de VIP service van Schiphol kunt u uw reis beginnen in een ontspannen en exclusieve sfeer. U wordt ontvangen in een apart gedeelte van de luchthaven, waar u kunt genieten van de Nederlandse cultuur en design. Het vriendelijke team helpt u met uw check-in, bagageafhandeling en paspoortcontrole. Vervolgens brengt een luxe auto u naar uw vliegtuig.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Wat u kunt verwachten

 • Privacy en discretie: U wordt ontvangen in een apart gedeelte van de luchthaven, waar u in alle rust kunt werken, ontspannen of genieten van een hapje en een drankje.
 • Comfort en gemak: Uw check-in, bagageafhandeling en paspoortcontrole worden voor u geregeld. U wordt door een privé security check begeleid en naar uw vliegtuig gebracht in een luxe auto.
 • Luxe en exclusiviteit: Geniet van een zorgvuldig samengestelde menukaart, geïnspireerd door de beste ingrediënten van het seizoen. terwijl personeel voor u klaar staat om uw wensen te vervullen.

Een unieke ervaring

Het VIP centre van Schiphol dat ontworpen is door Marcel Wanders ademt de Nederlandse cultuur en geschiedenis uit, met iconisch design, schilderijen en kunstwerken. Iedere suite heeft zijn eigen unieke sfeer of thema. U kunt hier als reiziger werken, spelen, eten en ontspannen in verschillende ruimtes, elk met zijn eigen karakter en stijl.

Schiphol VIP service Schiphol VIP service
Schiphol VIP Services privé lounge Schiphol VIP Services privé lounge

Ontspannen en genieten

In de lounge kunt u zich heerlijk ontspannen voor uw vlucht. U kunt genieten van een wisselend aanbod van eten en drinken, onbeperkt gebruik maken van de Wi-Fi en kiezen uit een uitgebreid aanbod van internationaal kranten en magazines.  

Service en gemak

Het team van het VIP centre staat voor u klaar om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Zij helpen u met alles wat u nodig heeft, zodat u zich kunt concentreren op het ontspannen en genieten van uw reis. De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre en ook uw bagage wordt door het team naar het vliegtuig gebracht. Het team houdt uw vlucht in de gaten en haalt u op uit de lounge als het tijd is om te vertrekken. U wordt door de privé security controle van het VIP Centre begeleidt en vervolgens met een luxe auto naar het vliegtuig gebracht.

Schiphol VIP service Schiphol VIP service
Vip Center Schiphol Vip Center Schiphol

Exclusieve faciliteiten

Naast de lounge biedt het VIP centre nog een aantal exclusieve faciliteiten, zoals:

 • Een privé doucheruimte
 • Een vergaderruimte
 • De GASSAN personal shopping service
 • De wellness service van XpresSpa
 • Een directe verbinding met het winkelgebied
 • Een baby verschoonruimte
 • Speelgoed en game consoles voor kinderen
 • Een iPad, een MacBook en powerbanks

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de VIP service? Neem dan contact op met onze reisspecialisten.  U kunt contact opnemen via tel. 0348 79 96 99 of per e-mail via info@travelplatinum.nl. Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP