Menu
Blog Blog

Blog

Reisinspiratie

Blog

Reizen gaat om meer dan het afvinken van bestemmingen op een kaart. Het gaat om unieke ervaringen opdoen, verbinding maken met onbekende culturen en onvergetelijke herinneringen creëren. Bij Travel Platinum geloven we dat de optimale reisbeleving verder gaat dan de plek die je bezoekt. Laat u inspireren door onze verhalen.

Saoedi-Arabië blog Saoedi-Arabië blog

Reisverslag: Een duik in de schatten van Saoedi-Arabië

Wat een onverwachte verrassing om uitgenodigd te worden door Saudi Tourism voor een reis naar Saoedi-Arabië, een land dat tot voor kort voor niet-moslims ontoegankelijk was. Gelegen op het Arabisch Schiereiland, biedt Saoedi-Arabië niet alleen een overvloed aan geschiedenis, maar schittert het ook met adembenemende natuurlijke pracht. Lees hier het verslag van een fantastische reis langs de schatten van Saoedi-Arabië.

LEES BLOG

Oman Oman

Combineer de stranden van Dubai met de tradities van Oman

Het Midden-Oosten is een continent dat vele gezichten kent. Waar de Emiraten onder andere bruisende glamour en verfijnde onbezorgde strandvakanties in Dubai biedt, zal Oman zich meer door rijke tradities, cultuur en natuur kenmerken

LEES BLOG

Namibië Blog Namibië Blog

Namibië: Een Paradijs van Natuurlijke Pracht en Luxe

Namibië, een land dat een bijzondere reiservaring garandeert en luxe naar een ander niveau tilt. De combinatie van de woestijn, bergen, kustlijn en unieke dieren maakt Namibië tot een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Een reisverslag door een paradijs van unieke landschappen en dieren. 

LEES BLOG

Mauritius Mauritius

Mauritius: eiland van diverse schoonheid en rijke cultuur

Wanneer u denkt aan een volgende strandvakantiebestemming, komt Mauritius misschien niet meteen als eerste op. Toch is dit eiland in de Indische Oceaan een pareltje dat de schoonheid van het strand combineert met de rijkdom van de cultuur en geschiedenis van het eiland. Mauritius een bestemming die voor elke reiziger iets te bieden heeft. 

LEES BLOG

Luxe in Balinese Sferen Luxe in Balinese Sferen

Reisverslag: Ultieme luxe in Balinese sferen

Bali is een prachtig en sfeervol eiland waar ontzettend veel verschillende ervaringen op te doen zijn. Het eiland heeft zoveel verschillende plekjes om te ontdekken. Van prachtige groene jungles en uitgestrekte rijstterrassen, indrukwekkende bergen en vulkanen, tot pareltjes van hindoeïstische tempels en heerlijke zandstranden om helemaal tot rust te komen. 

LEES BLOG

Seychellen

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN