Menu
Travel Platinum Travel Platinum

Over ons

Reiservaringen die uw verwachtingen overtreffen

Over ons

Welkom bij Travel Platinum! Als verre reizen specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verre reizen presenteert 333travel met Travel Platinum een uniek label dat garant staat voor de meest buitengewone en verfijnde reiservaringen. Ontdek met ons de wereld op een manier die uw verwachtingen zal overtreffen.

Bent u op zoek naar een unieke en onvergetelijke reiservaring? Travel Platinum biedt een scala aan unieke ervaringen per bestemming. Denk aan glamping in de woestijn, ballonvaarten over de Sossusvlei, een lunch in de woestijn per helikopter of luxe catamarantochten in de Malediven. De voorbeelden op de website zijn slechts een greep uit de unieke ervaringen die Travel Platinum kan creëren voor u als reiziger.

Uw reis is niet zomaar een vakantie, het moet een onvergetelijke reiservaring zijn die speciaal voor u is gecreëerd. Bij ons is geen enkele reis hetzelfde, omdat we geloven dat elke reis uniek moet zijn, net als u. Met onze op maat gemaakte reizen krijgt u de vrijheid om te ontdekken wat u echt wilt zien, doen en ervaren, zodat u herinneringen maakt die u voor altijd bij zullen blijven.

Wat u mag verwachten van ons:

 • Off-the-grid avonturen
  onze reizen nemen u mee naar unieke afgelegen plekken waar u zichzelf volledig kunt loskoppelen van de buitenwereld en onvergetelijke ervaringen kunt beleven.
 • Ongeëvenaarde luxe
  We bieden de meest exclusieve accommodaties, vervoer en belevenissen speciaal voor u geselecteerd
 • Unieke en Authentieke reiservaringen
  We zorgen ervoor dat u de bestemming echt kunt ervaren door u onder te dompelen in de lokale cultuur en de unieke ervaringen te bieden die alleen locals kennen.
 • Oneindige mogelijkheden
  U bent uniek en uw droomreis moet dat ook zijn. Wij bieden reizen die u nergens anders vindt, met unieke ervaringen die u een leven lang zult koesteren. Of u nu per privéjet op safari wilt of ontspannen in een luxe spa-resort, bij ons is alles mogelijk.
Team Travel Platinum Team Travel Platinum

Ontdek de wereld met ons

Ervaar de wereld op een unieke en persoonlijke manier met onze exclusieve reizen op maat. Of u nu wilt ontspannen op een paradijselijk eiland of avontuur wilt beleven in de wildernis. Geniet van exclusieve service en accommodaties. Neem contact op met onze reisexperts om uw droomreis te plannen.

BEKIJK ONZE BESTEMMINGEN