Menu
Maui Hawaii Maui Hawaii

Maui

Hawaii

Ontdek Maui

Het landschap van het Hawaiiaanse eiland Maui wordt gekenmerkt door watervallen en een afwisselende kustlijn met rotsen en zandstranden. Het meest bepalend voor het landschap van 'The Valley Island' is de vulkaan Haleakala in het gelijknamige nationale park.

 

Road to Hana

Verken de beroemde Hana Road, een schilderachtige route die u meeneemt langs de ongerepte regenwouden, watervallen en prachtige kustlandschappen van het eiland. Geniet van de bochtige wegen en stop onderweg om te genieten van adembenemende uitzichten en verborgen juweeltjes. Bezoek de ruïne van Hale Piilani, de oudste Hawaiiaanse tempel, in de tropische botanische tuin Kanahu. Neem onderweg een duik in het Hana Beach Park of op Hamoa Beach. Snorkelliefhebbers kunnen onderweg naar Hana terecht op het zwarte zandstrand van Waianapanapa State Park. Dit populaire park moet dertig dagen van tevoren gereserveerd worden. Wees er dus op tijd bij!

Road to Hana Hawaii Road to Hana Hawaii
Haleakala National PArk Maui HAwaii Haleakala National PArk Maui HAwaii

Haleakala National Park

Bezoek het majestueuze Haleakala National Park en ervaar de ongerepte schoonheid van de slapende vulkaan Haleakala. Maak een vroege ochtendexcursie naar de top van de krater om getuige te zijn van een spectaculaire zonsopgang boven de wolken. Verken vervolgens de vele wandelpaden en geniet van de buitengewone flora en fauna van het park. Letterlijk en figuurlijk een hoogte punt tijdens uw bezoek aan Maui.

Kipahulu (Pools of Oheo)

De Pools of Oheo maken deel uit van Haleakala National Park. Deze schitterende serie watervallen lopen in elkaar over en vormen terrasvormige baden. Volg de Kuloa Point Trail (0,8 km) vanaf het bezoekerscentrum naar de lagergelegen waterbaden.

Kipahulu Pools of Oheo Maui Hawaii Kipahulu Pools of Oheo Maui Hawaii
Makena Beach Maui Hawaii Makena Beach Maui Hawaii

Makena Beach State Park – mooiste stranden

Aan de zuidkust van Maui liggen de beste stranden van het eiland. De tropische pareltjes Big Beach en Little Beach bezoekt u in het Makena Beach State Park. Het gouden zandstrand Big Beach ligt ingeklemd tussen twee zwarte, vulkanische, landtongen en wordt geflankeerd door palmbomen. Met 1 kilometer lengte en 19 meter breedte doet het strand zijn naam eer aan. Dit is het rustigste strand van Makena Beach State Park.

Little Beach bereikt u via een wandelpad in noordelijke richting. De stranden worden van elkaar gescheiden door een heuvel die 'Puu Olai' heet; een heuvel die werd gevormd door een lavastroming en aardbeving in 1790. Voor de kust ligt Malu'aka Beach, dat ook wel Turtle Beach wordt genoemd. U kunt hier prachtig snorkelen en kajakken en met een beetje geluk de groene zeeschildpadden spotten.

Ontspan en geniet van de zon op het beroemde Kaanapali Beach. Dit prachtige strand staat bekend om zijn witte zand, kristalhelder water en uitstekende snorkelmogelijkheden. Duik in de onderwaterwereld en bewonder kleurrijke koraalriffen en tropische vissen. Het strand prijkt ook op de vele lijsten van mooiste stranden ter wereld.

Lao Valley State Park

Bezoek het prachtige Lao Valley State Park, een groen paradijs met een iconische, puntige rotsformatie genaamd de Lao Needle. Ontdek de weelderige valleien, maak een wandeling langs de paden en bewonder de inheemse plantengroei.

Iao Valley State Park Needle Maui Hawaii Iao Valley State Park Needle Maui Hawaii

   

Hawaii

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Accommodaties op Maui

Hawaii heeft talloze geweldige accommodaties om uit te kiezen. Hier delen we enkele van onze persoonlijke favorieten, zorgvuldig uitgekozen door onze reisexperts: