Menu
Monterey en Carmel by the Sea Monterey en Carmel by the Sea

Monterey & Carmel by the Sea

Amerika

Ontdek de charmante kustplaatsen aan de California Coast

Monterey en Carmel-by-the-Sea zijn twee schitterende kustplaatsen gelegen aan de prachtige kust van Californië, ten zuiden van San Francisco. Deze bestemmingen hebben elk hun eigen unieke charme.

Monterey

Monterey was ooit de hoofdstad van Alta California en onderdeel van Mexico. Vandaag de dag is Monterey beroemd om de natuurlijke schoonheid en een plek waar u de adembenemende kustlijn van de Pacific kunt verkennen. Eén van de hoogtepunten is het wereldberoemde Monterey Bay Aquarium waar u oog in oog kunt komen te staan met een verbazingwekkende verscheidenheid aan oceaandieren.

Een andere leuke bezienswaardigheid in Monterey is Fisherman's Wharf, een sfeervolle haven met kleurrijke vissersboten, heerlijke visrestaurants en winkels. Hier kunt u genieten van verse visgerechten, wandelen langs de waterkant en zelfs een walvistour maken om deze majestueuze zeezoogdieren in hun natuurlijke omgeving te zien.

Monterey walvissen Monterey walvissen
Monterey en Carmel by the Sea California Coast Monterey en Carmel by the Sea California Coast

17-Mile Drive

17-Mile Drive is een schilderachtige route die langs de kust van Monterey Peninsula in Californië loopt. Het is één van de meest iconische drives in de Verenigde Staten en biedt adembenemende uitzichten en hoogtepunten die u zeker niet wilt missen.

De route begint in Pacific Grove en slingert zich langs de kustlijn met prachtige kliffen, majestueuze cipressen en schitterende stranden. Een hoogtepunt van de 17-Mile Drive is het wereldberoemde Pebble Beach Golf Links, één van 's werelds meest prestigieuze golfbanen. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de oceaan terwijl u langs de fairways wandelt.

Carmel-by-the-Sea

Carmel-by-the-Sea, ook wel bekend als Carmel, is een pittoresk kunstenaarsdorpje. Het staat bekend om zijn schilderachtige straatjes, met bomen omzoomde lanen en prachtige stranden. Een hoogtepunt van Carmel is het beroemde Carmel Beach, waar u kunt genieten van zachte zandstranden, wandelingen langs de kust en adembenemende zonsondergangen. Ook leuk om te bezoeken is de Carmel Mission. Carmel Mission is één van de 21 Spaanse missies gesticht door de Franciscaner monniken in de 18e en 19e eeuw ten tijden van Alta California.

Wat Carmel-by-the-Sea zo bijzonder maakt is de charmante en artistieke sfeer. Het is de thuisbasis van talloze kunstgalerijen, boetieks en ambachtelijke winkels. Het dorp heeft een unieke architectuur met huisjes in Europese stijl en weelderige tuinen wat een romantische en intieme sfeer creëert.

Carmel by the Sea California Carmel by the Sea California

Verblijf in exclusieve hotels

Onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd door experts. Van karakteristieke boutique hotels tot luxe resorts, we bieden een breed scala aan mogelijkheden voor elke stijl en interesse. Onze accommodaties zijn altijd buitengewoon en vaak intiem, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt beleven.

Monterey Amerika

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN