Menu
Ajman Emiraten Ajman Emiraten

Ajman

Verenigde Arabische Emiraten

Ontdek Ajman

De kleinste van de zeven Verenigde Arabische Emiraten is een charmant pareltje aan de Perzische Golf. Ajman ademt een rustige en authentieke sfeer uit en biedt een tegenwicht aan de vooruitstrevende moderniteit van Dubai. Eigentijdse ontwikkelingen gaan hand in hand met het behoud van eeuwenoude tradities, zoals de bouw van Arabische dhows. Verken de natuurlijke schoonheid van het achterland en slenter door kronkelende straatjes van Ajman-Stad met levendige souks en kleine koffietentjes. Sluit af met een romantische strandwandeling langs de serene kustlijn. Ajman is de perfecte plek om te ontsnappen aan de alledaagse drukte en te genieten van de vredige sfeer.

Ajman Emiraten strand Ajman Emiraten strand

Wat u kunt verwachten:

  • Een authentieke strandbestemming met een rustige sfeer
  • De bevolking is gastvrij en verwelkomend en trots op het rijke culturele erfgoed
  • Maak een traditionele dhow-cruise om de kustlijn te verkennen en te genieten van een prachtige zonsondergang
  • Grote variatie aan excursiemogelijkheden, verken de natuurpracht in het achterland of bezoek één van de andere emiraten
  • Uitstekend luxueus resort met verfijnde service en gastronomie


PLAN UW REIS NAAR AJMAN

Accommodaties in Ajman

Onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd door experts. Van karakteristieke boutique hotels tot luxe resorts, we bieden een breed scala aan mogelijkheden voor elke stijl en interesse. Onze accommodaties zijn altijd buitengewoon en vaak intiem, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt beleven.

Dubai

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring!

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN