Menu
Fietsen op Bali Fietsen op Bali

E-biking in omgeving Ubud

Bali Experience | vanuit Zuid-Bali en Ubud

Wat is er heerlijker dan een landelijke, natuurrijke omgeving te verkennen per fiets? En als het landschap niet zo vlak is als in Nederland, is het helemaal makkelijk dat dit tegenwoordig per e-bike kan.

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar een klein plaatsje ten zuiden van Ubud gereden: het dorp Mambal. Dit gebied staat bekend om de landbouw en in dit dorp zijn ze erg betrokken bij biologische landbouw en biologische alternatieven ontwikkelen voor kunstmest en pesticiden.

Hier stapt u op uw e-bike om een prachtige tocht door de landelijke omgeving te maken. U rijdt samen met een lokale Engelssprekende gids door kleine, pittoreske dorpjes en kunt onderweg zien hoe het unieke Subak irrigatiesysteem werkt. Dit is een typisch Balinees waterverdeelsysteem voor de bewatering van de rijstvelden. Geniet van het rustieke en weelderig groene landschap en zie hoe boeren aan het werk zijn in de rijstvelden. Dan fietst u weer langs een dam of langs een waterval en u maakt een stop bij de grotere Ayung-rivier.

Na deze prachtige fietstocht volgt een heerlijke traditionele Balinese lunch in een authentiek Balinees gebouwtje. Helaas is dan de tijd gekomen om weer teruggebracht te worden naar uw hotel.

DETAILS

Inbegrepen:
Retourtransfer van uw hotel naar het beginpunt van de tour en vice versa, gebruik van e-bike en helm, lokale Engelssprekende gids, drinkwater, een 'set lunch' inclusief water, koffie en thee, eventueel een poncho en entreegelden.

Programmaduur:
Circa 5 uur vanaf vertrek vanaf het hotel tot terugkeer bij het hotel. U zit circa 2 uur op de fiets.

Vertrek:
Dagelijks

Bali

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.