Menu
Nusa Penida Bali Nusa Penida Bali

Nusa Penida Discovery

Bali Experience | vanuit Zuid-Bali

Voor de zuidoostkust van Bali liggen drie eilandjes die tezamen de Nusa Islands genoemd worden. De grootste hiervan is Nusa Penida, geliefd vanwege de schitterende natuur, prachtige uitzichten vanaf hoge kliffen en schitterende stranden. Bovendien is de onderwaterwereld hier adembenemend en het is dan ook een van de beste plekken om te snorkelen in de omgeving van Bali.

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de haven gebracht, waar uw speedboot al ligt te wachten. In circa 40 minuten vaart u naar Nusa Penida, waar u de dag begint met snorkelen. U vindt hier nog prachtige koraaltuinen en kleurrijke vissoorten.

Dan is het tijd om het westen van het eiland te gaan verkennen, waar u spectaculaire stranden en kliffen vindt. U bezoekt de bekendste plekjes, zoals Kelingking Cliff met een van de mooiste uitzichtpunten van het eiland. U kunt vervolgens een zeer lange trap naar beneden afdalen naar Kelingking Beach. Ook zult u o.a. Angel Billabong en het bijzondere Broken Beach bezoeken. Alle stranden zijn compleet anders en uniek.

Een hele ervaring rijker keert u per speedboot weer terug naar Bali.

DETAILS

Inbegrepen:
Retourtransfer tussen het hotel op Bali en de haven, vervoer per speedboot, vervoer op Nusa Penida met Engelssprekende chauffeur, lunch in een lokaal restaurant op Nusa Penida, drinkwater tijdens de excursie en entreegelden

Programmaduur:
10 uur vanaf vertrek vanaf het hotel tot terugkeer bij hotel

Vertrek:
Dagelijks

Belangrijke informatie:
Voor deze tour is een behoorlijke conditie vereist, vooral als u naar Kelingking Beach wilt afdalen. Deze lange trap moet ook weer omhoog beklommen worden.

Bali

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.