Menu
Sumba Indonesië Sumba Indonesië

Sumba

Indonesië

Sumba

Een eiland dat u nog echt van de gebaande paden afneemt, is Sumba. Het eiland wordt geroemd om zijn eigen rituelen, kunst en nijverheden, waaronder de bekende ‘ikat’-weefkunst. Maar u kunt hier ook nog een kijkje krijgen in het lokale dorpsleven en de oude culturen, in de bossen wandelen om prachtige watervallen te vinden en dan zijn er nog de stranden. Prachtige witte zandstranden, grenzend aan azuurblauwe zee, met schitterende koraalriffen en een kleurrijke onderwaterwereld. De strandresorts hier zijn ook onovertroffen en absoluut een verblijf waard.

Sumba Indonesië Sumba Indonesië

Wat u kunt verwachten

  • Van de gebaande paden af
  • Een reis op Sumba is een reis terug in de tijd
  • Duik in de cultuur en het lokale leven
  • Genieten van een schitterend wit zandstrand en azuurblauwe zee
  • Prachtige, kleurrijke onderwaterwereld


PLAN UW REIS NAAR SUMBA

Accommodaties op Sumba

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklasse resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Sumba Indonesië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN