Menu
Malediven Experiences Malediven Experiences

Experiences

Malediven

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis naar de Malediven.

Snorkelen duiken Malediven Snorkelen duiken Malediven

Duiken en snorkelen

De Malediven, gelegen in de Indische Oceaan, wordt beschouwd als een waar paradijs en geniet wereldwijd erkenning als een van de meest adembenemende bestemmingen voor duiken en snorkelen. Deze betoverende archipel, bestaande uit 26 atollen en honderden eilanden, biedt een ongeëvenaarde onderwaterwereld die duikers en snorkelaars aantrekt van over de hele wereld.

BEKIJK EXPERIENCE

Sunset Cruise & dolfijnen spotten

Het betreft dat magische moment in de avond op de Malediven wanneer u zich aan boord bevindt van een traditionele Dhoni, een elegante houten boot die diepgeworteld is in de eilandcultuur. Terwijl de lucht boven u langzaam verandert van zachtroze naar diep oranje en de zon rustig onder de horizon zakt, begint uw prachtige sunset cruise.

BEKIJK EXPERIENCE

Sunset Cruise Malediven Sunset Cruise Malediven
Dining by Design Malediven Dining by Design Malediven

Romantisch diner op het strand

Ervaar een onvergetelijke avond op de Malediven, waar romantiek en exclusiviteit samenkomen voor een magisch diner aan een verlaten strand. Hier, te midden van de serene schoonheid van het eilandparadijs, wordt u getrakteerd op een buitengewoon culinair festijn, bereid door de bekwame handen van chef-koks die de kunst van het creëren van heerlijke gerechten tot in de perfectie beheersen.

BEKIJK EXPERIENCE

Malediven

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN