Menu
Mauritius van boven onderwaterwaterval bij Le Morne Mauritius van boven onderwaterwaterval bij Le Morne

Vlieg over Mauritius per helikopter

Mauritius Experiences

Stelt u zich voor dat u zweeft over de glinsterende wateren van de Indische Oceaan, terwijl u de schitterende kustlijn van Mauritius verkent. De helikopter, met zijn moderne comfort en ongeëvenaarde veiligheid, biedt het perfecte platform om dit tropische paradijs te ontdekken. Corail Hélicoptères neemt u mee op een onvergetelijke reis door de lucht, waarbij u de schatten van Mauritius van bovenaf kunt bewonderen. Er zijn verschillende vluchtmogelijkheden en lengte qua duur en in overleg met uw wensen. De meest spectaculaire keuze is wellicht:

45 minuten vlucht - Le Magique

Tijdens deze betoverende vlucht wordt u meegenomen op een onvergetelijke reis! U begint met een panoramisch uitzicht over de bruisende stad Port-Louis voordat u koers zet naar de Albion vuurtoren. Onderweg vliegt u over de over weelderige groene landschappen en kristalheldere lagunes, en al snel bereikt u het betoverende Benitiers Island (Ile aux Bénitiers).

Vanaf hier heft u een adembenemend uitzicht over de zuidwestelijke lagune, met als majestueus middelpunt de iconische Le Morne Brabant, die lijkt te staan boven een onderwaterwaterval. Dit beeld is simpelweg magisch en onvergetelijk.

En als u nog niet de kans heeft gehad om de Pieter Both en Le Pouce mountain te beklimmen, dan zal deze vlucht u de kans bieden om deze prachtige natuurlijke wonderen vanuit een nieuw perspectief te zien. Een unieke en onvergetelijke ervaring.

DETAILS

  • Keuze uit gedeelde vluchten of privé tour – er zijn max en max 6 persoons helikopters beschikbaar
  • Meerdere routes mogelijk: 10 minuten, 25 minuten, 45 en 75 minuten
  • Dagelijks vertrek maar wel weersafhankelijk
Mauritius Helicoptertour
Mauritius Helicoptertour
Mauritius Helicoptertour
Mauritius Helicoptertour
Mauritius Helicoptertour
Mauritius

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.