Menu
Oostkust Mauritius Oostkust Mauritius

Oostkust & Belle Mare

Mauritius

  • Belle Mare

Met ongerepte stranden en afgelegen baaien staat de oostkust bekend als een ideale bestemming voor diegenen die rust en afzondering zoeken. Een absolute parel is Belle Mare Beach, waar het smetteloze witte zand zich elegant uitstrekt tot aan de turquoise zee. Hier kunt u de dagelijkse beslommeringen achter u laten en in een hangmat luisteren naar het zachte ruisen van de golven. Het is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers, waaronder windsurfen en kitesurfen, vanwege de gunstige windomstandigheden.

Andere mooie stranden zijn:

  • Palmar Beach

Dit is een schilderachtig strand met kokospalmen langs de kustlijn. Het is ideaal om te ontspannen en te zwemmen en biedt een rustige sfeer.

  • Île aux Cerfs

Zonder twijfel is dit het mooiste eilandje bij Mauritius. Het is slechts 15 minuten varen. Dit mini eilandje is maar 87 hectare groot en is onbewoond. Je treft er poeder witte zandstranden omringd door palmbomen en een kristalheldere zee. Je kunt er prachtig snorkelen, parasailen of golfen. Het is een bijzonder leuke uitstap als je op Mauritius bent om dit bounty eilandje te bezoeken.

  • Trou d'Eau Douce

Een charmant vissersdorpje met een mooi strand en een ontspannen sfeer. Ideale plek om in een lokaal restaurant zeevruchten te eten.

  • Bras d’Eau

Een uniek en onbekender strand op Mauritius is Bras d’Eau. Dit strand ligt aan de oostkust bij het Bras d’Eau National Park, één van de drie nationale parken op het eiland. Opmerkelijk zijn de bomen die in het water staan. De zee is letterlijk zeegroen en het witte strand is omringd door naaldbomen.

Mauritius

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.