Menu
Port Louis MAuritius Port Louis MAuritius

Port Louis

Mauritius

Port Louis

Port Louis, de bruisende hoofdstad van Mauritius, is een stad vol charme, en geschiedenis en culturele rijkdom. Gelegen aan de noordwestkust van het eiland, kijkt de stad uit over de schitterende Indische Oceaan.

Port Louis ligt aan de haven, wat de stad een maritieme sfeer geeft. De haven is levendig met kleurrijke vissersboten en historische zeilschepen die harmonieus samenkomen met moderne jachten. Vanaf de waterkant heeft u een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe zee en de majestueuze bergen die de stad omringen.

Leuk om te bezoeken

Citadel Fort Adelaide
Beter bekend als Fort Adelaide, biedt deze historische citadel een panoramisch uitzicht over Port Louis en de haven. U kunt het oude fort verkennen, genieten van het uitzicht en wat meer te weten komen over de militaire geschiedenis van Mauritius.

Caudan Waterfront
Dit bruisende winkel- en entertainmentcomplex aan het water is een populaire bestemming. Het beschikt over winkels, boetieks, restaurants, een bioscoop en kunstgalerijen. Het is een ideale plek om te winkelen, dineren en de lokale cultuur te ervaren.

Culinaire Ervaringen
De culinaire scene in Port Louis is een ware smaakexplosie. De stad biedt een scala aan keukens, van lokale Mauritiaanse gerechten tot internationale culinaire hoogstandjes. Probeer zeker de lokale lekkernijen zoals "dholl puri" (een soort hartige pannenkoek gevuld met linzen en chutney), "boulettes" (dumplings) en "gateau piment" (chili cakes). De centrale markt, genaamd de "Port Louis Bazaar", is een geweldige plek om exotische specerijen, vers fruit en groenten, en lokale snacks te proeven.

 

Mauritius

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.