Menu
Flic and Flac Mauritius Flic and Flac Mauritius

Westkust & Flic and Flac

Mauritius

De westkust van Mauritius staat bekend om zijn prachtige stranden, azuurblauwe wateren en weelderige landschappen.

Flic and Flac

Flic and Flac is een van de bekendste badplaatsen aan de westkust. Het strand strekt zich uit over enkele kilometers en biedt zacht wit zand en helder turquoise water. Naast het genieten van een heerlijk strand, kunt u er ook onvergetelijke snorkel en duik tochten maken in de kleurrijke koraaltuinen. U kunt boottochten maken vanuit Flic en Flac om dolfijnen in het wild te spotten. Vanuit de westkust kunt u ook de Tamarin Falls bezoeken, een reeks prachtige watervallen omgeven door prachtige groene vegetatie. Het is een geweldige plek voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ook een bezoek aan en het nationaal park Black River Gorges is meer dan de moeite waard. In ditzelfde natuurpark ligt nóg een spectaculaire bezienswaardigheid: de unieke Seven Coloured Earths. Zoals de naam al verklapt, bestaan deze zandheuvels uit 7 kleuren, namelijk rood, bruin, geel, paars, violet, groen en blauw.

Tamarin Bay:

Bekend als een populaire plek voor surfers vanwege de goede golven. Het strand heeft ook een ontspannen sfeer

Mauritius

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.