Menu
Le Morne Strand Mauritius Le Morne Strand Mauritius

Zuidkust & Le Morne

Mauritius

  • Le Morne

Le Morne gelegen aan de voet van Le Morne Brabant, een UNESCO-werelderfgoed, is Le Morne Beach beroemd om zijn panoramische uitzichten en heldere water.

  • Blue Bay

Blue Bay hoort niet alleen thuis in het rijtje van mooiste stranden, maar staat met stip op nummer 1 als beste snorkel en duiklocatie van Mauritius. Het ligt in het zuidoosten van het eiland. Het water is er kristalhelder en heeft een magnifiek kleurrijk koraalrif vol tropische vissen.

Mauritius

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.