Menu
Ballonvaart over Sossusvlei Namibië Ballonvaart over Sossusvlei Namibië

Ballonvaart over Sossusvlei

Namibië

Ballonvaart over Sossusvlei

Wilt u een onvergetelijke belevenis in Namibië? Ga dan mee op een bijzondere ervaring die u voor altijd zal bijblijven! Stap aan boord van een luchtballon en zweef over het adembenemende landschap van Sossusvlei, dat met de opkomende zon verandert in een kleurrijk meesterwerk. Dit magische avontuur begint vroeg in de ochtend, rond 06.00 uur, wanneer u wordt opgehaald bij uw accommodatie.

Terwijl de ervaren crew de luchtballon gereedmaakt, stijgt deze langzaam op. Met de zon die boven de hoogste zandduinen ter wereld opkomt, word u getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de natuurlijke pracht om u heen. Het panorama vanuit de lucht is werkelijk adembenemend.

Na ongeveer 45 minuten wordt de afdaling ingezet en ergens te midden van de uitgestrekte woestijn staat een champagneontbijt voor u klaar. Het voelt als een scène rechtstreeks uit de film "Out of Africa"! Voor u terugkeert naar uw lodge, ontvangt u een certificaat als blijvende herinnering aan deze onvergetelijke ballonvaart boven het immense woestijnlandschap van Sossusvlei. Dit is echt een ervaring die u niet mag missen!

Details:

  • Transfers
  • Ballonvaart over Sossusvlei
  • Engels sprekende piloot en crew
  • Champagne ontbijt
  • Luchtballon certificaat
BAllonvaart Sossuvlei BAllonvaart Sossuvlei
BAllonvaart Sossuvlei BAllonvaart Sossuvlei
Ballonvaart Sossusvlei Ballonvaart Sossusvlei
BAllonvaart Sossuvlei BAllonvaart Sossuvlei
BAllonvaart Sossuvlei BAllonvaart Sossuvlei
Namibië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN