Menu
Nieuw Zeeland Experiences Nieuw Zeeland Experiences

Experiences

Nieuw-Zeeland

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences in Nieuw-Zeeland die u kunt verwerken in uw reis.

Auckland Maori Tour

Auckland Maak kennis met de mooiste hoogtepunten van Tamaki Makaurau (Auckland) en de ruige westkust, terwijl u van uw Kaiarahi Maori (Maori gids) meer leert over de Maori cultuur en achtergrond.

Bekijk experience

Auckland Maori Tour NIeuw Zeeland Auckland Maori Tour NIeuw Zeeland
Milford Sound luxe fly & cruise Nieuw-Zeeland Milford Sound luxe fly & cruise Nieuw-Zeeland

Fly & Cruise Milford Sound

Te Anau Milford Sound is een waar cadeautje van de natuur, midden in het Fiordland National Park. Het is een majestueus fjord met indrukwekkende rotswanden waar tal van watervallen vanaf storten, een weelderige flora en fauna en een inspirerend landschap om te aanschouwen. U heeft nu de kans om een deel van het schitterende nationaal park eerst van boven te bewonderen, waarna u inzoomt op Milford Sound en deze met alle zintuigen zult ervaren tijdens een prachtige cruise.

BEKIJK EXPERIENCE

Zeilavontuur in de Bay of Islands

Paihia Maak kennis met de dieren die in de schitterende Bay of Islands wonen tijdens deze zeiltocht. U zult verschillende bijzondere inwoners van de zee tegenkomen, evenals vele vogelsoorten. De ervaren gidsen geven uitleg over de dieren, hun natuurlijke habitat en hoe die behouden moet worden, maar ook over de geschiedenis van dit gebied.

Bekijk experience

Zeilavontuur in de Bay Of Islands Nieuw-Zeeland Zeilavontuur in de Bay Of Islands Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN