Menu
Snorkelen Daymaniyat Eilanden Snorkelen Daymaniyat Eilanden

Snorkelen bij de Daymaniyat Eilanden

Oman Experiences

Snorkelen bij de Daymaniyat eilanden

Het Daymaniyat Island Nature Reserve is een beschermd natuurreservaat bestaande uit negen kleine eilanden voor de kust van Muscat. Het is een belangrijk gebied voor zeevogels en zeeschildpadden en de onderwaterwereld op deze locatie is werkelijk schitterend. Door de perfecte combinatie van kristalhelder water en rijke koraalriffen met bontgekleurde vissen, murenen en anemonen, is dit een uitstekende bestemming voor liefhebbers van duiken en snorkelen. Vaar vanuit Muscat met een privé-jacht en spendeer een heerlijke dag op en om de eilanden en geniet ter afsluiting van een sfeervolle barbecue op het strand in uw eigen gezelschap.

Oman

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Bijzonder overnachten in Oman? Er zijn enorm veel unieke accommodaties en resorts in Oman. Onze specialisten hebben de mooiste kleinschalige, luxe hotels en resorts met de allerbeste service voor u geselecteerd.