Menu
Seychellen Experiences Seychellen Experiences

Experiences op de Seychellen

Exclusieve en unieke reisbelevenissen

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences op de Seychellen die u kunt verwerken in uw reis.

Morne Seychellois National Park hiking Morne Seychellois National Park hiking

Hikingtocht Morne Seychellois National Park

De hoogste top van de Seychellen ligt op Mahé, de Morne Seychellois, en is 950 meter hoog. De Morne Seychellois ligt in het gelijknamige nationale park, in het westelijke deel van Mahé. Het park is enorm en beslaat ongeveer een vijfde van het eiland. Het heuvelachtige landschap is weelderig begroeid en ongerept, het herbergt een unieke flora en fauna. Het beklimmen van de Morne Seychellois is pittig en niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er allerlei andere wandel- en hikingpaden voor de liefhebbers

Sunset Champagne Experience

Ervaar romantiek op zijn Creools met de fantastische ‘Sunset Champagne on the Rocks’ experience op Mahé. Het exclusieve Cap Lazare natuurreservaat wordt omringd door de schoonheid van ongerepte natuur, waar u een rondleiding heeft met een golfbuggy. Bekijk de inheemse planten, bewandel mooie wandelpaadjes en maak kennis met de vrij rondlopende reuzenlandschildpadden op het terrein. Tegen de avondschemering wordt u via een geheime route begeleid naar een majestueuze, rotsachtige uitstulping waar u wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan, verlicht door de ondergaande zon. Ontspan op comfortabele ligstoelen terwijl u geniet van diverse lokale snacks, verse kokosnoot, huisgemaakte chips en natuurlijk de sprankelende smaken van mousserende wijn. Een geweldige ervaring.

Cap Lazare Sunset Experience Seychellen Cap Lazare Sunset Experience Seychellen
Fietsen op La Digue Seychellen Fietsen op La Digue Seychellen

Fietsen op La Digue

La Digue, een juweeltje van een eiland, met een weelderig, ongerept groen hart. De ware sterren van La Digue zijn de iconische stranden met hun majestueuze granieten rotsformaties. Het eiland wordt treffend beschreven met woorden als rustig, authentiek, overweldigend mooi en buitengewoon fotogeniek. Met minder dan 3.000 inwoners, vrijwel allemaal gevestigd aan de westkust bij La Passe, blijft de rest van het eiland een natuurlijk paradijs dat wacht om ontdekt te worden.

Een fietstocht over La Digue is de perfecte manier om dit prachtige eiland te verkennen, waarbij u op eigen gelegenheid op ontdekking gaat. Bezoek adembenemende stranden als Grande Anse en Petite Anse aan de oostkust en Anse Source d'Argent aan de westkust. De poederzachte stranden en heldere wateren nodigen uit tot ontspanning en verwondering.

Privé-snorkeltocht per speedboot

Stap aan boord van een luxueuze speedboot voor een tocht langs enkele van de mooiste snorkellocaties rondom het hoofdeiland Mahé. Geniet van het fantastische uitzicht vanaf het water, terwijl de zeebries met uw haar speelt en u een verkoelend drankje krijgt aangereikt. Er zijn talloze locaties om uit te kiezen, u krijgt uiteraard een gevarieerde selectie te zien. 

Snorkelen seychellen Snorkelen seychellen
Seychellen

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN