Menu
Vietnam Experiences Vietnam Experiences

Experiences

Vietnam

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences in Vietnam die u kunt verwerken in uw reis.

Vietage luxe treinreis Vietnam Vietage luxe treinreis Vietnam

Luxe treinrit met The Vietage

Hoi An / Danang  Ervaar de romantiek van de luxe treinreizen van weleer. De prachtige Vietage treinwagon maakt van uw reis een ware ervaring om niet meer te vergeten. Vanaf het moment dat u aan boord stapt totdat u de trein weer verlaat, wordt u compleet ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van het voorbij glijdende landschap. 

Bekijk experience

Halong Bay in stijl

Halong Bay  Voor velen hét hoogtepunt van een reis in Vietnam: een cruise door het magische waterlandschap van Halong Bay. U vaart met alleen uw eigen reisgezelschap op uw eigen schip, geheel ontzorgd en verzorgd door het personeel aan boord. 

Bekijk experience

Halong Bay in Stijl luxe Privécruise Vietnam Halong Bay in Stijl luxe Privécruise Vietnam
Hoi An Farm to table kookworkshop Vietnam Hoi An Farm to table kookworkshop Vietnam

Farm to Table Kookworkshop

Hoi An  De Vietnamese keuken is vers, vol smaak en vooral divers. Elke regio heeft z’n eigen gerechten en Hoi An staat vooral bekend om de bijzondere en vooral heerlijke gerechten. Dit is dus een uitstekende plek om een kookworkshop te volgen.

De tempels van My Son

Hoi An  My Son was ooit een belangrijk centrum van de Champa-cultuur. De tempels die hier zijn gebouwd, zijn uniek in Vietnam en zijn sterk beïnvloed door het hindoeïsme. Tijdens een bezoek aan My Son leert u over de geschiedenis en cultuur van de Cham. U bezoekt de tempels, die zijn gebouwd met rode bakstenen en verrijkt met mooie monumenten en symbolen. 

My Son tempels Hoi An My Son tempels Hoi An
Ho Chi Minh streetfood Vietnam Ho Chi Minh streetfood Vietnam

Saigon achter de schermen

Ho Chi Minh Ontdek de authentieke kant van Saigon tijdens deze  wandeling met een lokale privégids. Ho Chi Minh Stad is een grote, moderne, drukke stad. Het is dan ook erg leuk mee te gaan met een gids die u een geheel andere kant van deze stad kan laten zien. Bezoek het oudste café van de stad, wandel over een enorme straatmarkt, ontdek de arbeiderswijk en District 10 en proef heerlijke Khmer snacks.

 

Wandelen in Oud-Hanoi

Hanoi Doe een stapje terug in de tijd en krijg een glimpje van het leven in het Hanoi van circa 50 jaar geleden. Samen met een lokale privégids gaat u op ontdekking in het zuidelijke district van Hanoi. Wandel door de smalle straatjes en steegjes met aan weerszijden marktkraampjes en eetstalletjes en voel de bijzondere sfeer die hier nog heerst. 

Oud Hanoi Vietnam Oud Hanoi Vietnam
Cu Chi Tunnels Vietnam Cu Chi Tunnels Vietnam

Cu Chi Tunnels

Ho Chi Minh Bezoek de Cu Chi Tunnels per luxe privé speedboot. Ga ondergronds met uw gids in Cu Chi om het enorme tunnelnetwerk te ontdekken dat is gebouwd tijdens de Vietnamoorlog en leer meer over het leven dat men hier leidde tijdens de oorlog. 

Ontdek het Ho Chi Minh Complex in Hanoi

Hanoi Het Ho Chi Minh Complex is een eerbetoon aan Ho Chi Minh, een man die een ontzettend belangrijke rol speelde bij de vereniging van Noord- en Zuid-Vietnam tot het Vietnam van vandaag. Het complex is vooral bekend door het mausoleum van Ho Chi Minh dat hier staat, maar er is nog veel meer te zien. Bezoek het museum met een privé gids en wandel door de tuin van het Presidentiële Paleis. 

Ho Chi Minh Complex in Hanoi Ho Chi Minh Complex in Hanoi
Vietnam diner in de mangrove Vietnam diner in de mangrove

Diner in de mangrove

Hoi An Het is tijd voor een romantisch en vooral uniek diner vanavond. U wordt naar de Nipa Palm mangrove gereden, aan de Thu Bon rivier. Geniet hier allereerst van een hopelijk prachtige zonsondergang, terwijl u nipt van een verfrissend aperitiefje. Zodra de zon onder is en het donker wordt, wordt uw tafel verlicht met lantaarns en kunt u plaatsnemen voor een heerlijk diner, omringd door de natuur.

Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN