Menu
Oahu Hawaii Oahu Hawaii

Oahu

Hawaii

Ontdek Oahu

Oahu, ook wel de 'gathering place' genoemd, is voor veel bezoekers een eerste kennismaking met de Hawaiiaanse eilanden. Oahu staat vooral bekend om de hoofdstad Honolulu, de marinebasis Pearl Harbor en de surf hoofdstad Waikiki Beach. Toch zijn er hier nog veel meer dingen te beleven.

Waikiki Beach

In Honolulu ligt het iconische strand dat Hawaii wereldberoemd heeft gemaakt: Waikiki Beach. Vroeger was dit het domein waar de koningen zich terugtrokken; tegenwoordig wordt het gezien als de surf hoofdstad van de wereld. Geniet van het kristalheldere water, de mooie zandstranden en de levendige sfeer van deze bruisende badplaats.

Waikiki Beach Hawaii Waikiki Beach Hawaii
Diamond Head Honolulu Hawaii Diamond Head Honolulu Hawaii

Diamond Head

Beklim de uitgedoofde vulkaan Diamond Head voor een adembenemend uitzicht over de oceaan en de skyline van Honolulu. Het is een populaire maar stevige wandelbestemming die beloond wordt met panoramische vergezichten.

Pearl Harbor

Bezoek het historische Pearl Harbor en breng een eerbetoon aan de slachtoffers die gevallen zijn met de aanval op 7 december 1941. Verken het indrukwekkende USS Arizona Memorial en leer over de geschiedenis van deze gedenkwaardige plek.

Pearl Harbor Oahu Hawaii Pearl Harbor Oahu Hawaii
Surfer in North Shore Oahu HAwaii Surfer in North Shore Oahu HAwaii

North Shore, surfers paradijs

Surfliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan de North Shore, het paradijs van de professionele surfers. Hier vindt u de legendarische surfspots zoals Pipeline en Sunset Beach waar u getuige kunt zijn van de meest spectaculaire golven ter wereld.

Polynesian Cultural Center

Duik in de Polynesische cultuur in het Polynesian Cultural Center. Hier kunt u genieten van traditionele dansvoorstellingen, ambachten kunt leren en smakelijke lokale gerechten kunt proeven. Het is een educatieve en vermakelijke ervaring voor het hele gezin.

Oahu Polynesian Cultural Center Oahu Polynesian Cultural Center
Snorkelen bij HAnauma Bay HAwaii Snorkelen bij HAnauma Bay HAwaii

Hanauma Bay

Ga snorkelen in de prachtige Hanauma Bay, een natuurlijk gevormde lagune met een overvloed aan kleurrijke koraalriffen en tropische vissen. Het is een paradijs voor liefhebbers van onderwateravonturen.

Lanikai beach en Kailua beach

Tenslotte nog de mooie stranden van Oahu! Ze zijn allemaal mooi, maar Lanikai Beach is samen met Kailua Beach één van de mooiste stranden die Oahu rijk is. Wit zand, turquoise zee en wuivende palmen vormen het decor en doen het beeld wat u heeft van Hawaii eer aan.

Oahu HAwaii Lanikai Beach Oahu HAwaii Lanikai Beach

   

Hawaii

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Accommodaties op Oahu

Hawaii heeft talloze geweldige accommodaties om uit te kiezen. Hier delen we enkele van onze persoonlijke favorieten, zorgvuldig uitgekozen door onze reisexperts: