Menu
Namibië Experiences Namibië Experiences

Experiences in Namibië

Exclusieve en unieke reisbelevenissen

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis.

Op safari in Etosha

Ga op safari in Etosha National Park en beleef een onvergetelijke ontmoeting met de wilde dieren van Afrika. In dit uitgestrekte park kunt u leeuwen, olifanten, neushoorns, giraffen en zebra's in hun natuurlijke habitat zien.

Bekijk experience

Etosha Safari Etosha Safari
Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalen Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalen

Ballonvaart over Sossusvlei

Wilt u een onvergetelijke belevenis in Namibië? Ga dan mee op een bijzondere ervaring die u voor altijd zal bijblijven! Stap aan boord van een luchtballon en zweef over het adembenemende landschap van Sossusvlei

Bekijk experience

De woestijnolifanten van Damaraland

Beleef een avontuur in het hart van Damaraland. Met ervaren gidsen trekt u eropuit in hun open jeeps, op weg naar de kronkelende Huab-rivier, waar u op zoek gaat naar de woestijnolifanten.

Bekijk experience

Jeepsafari Damaraland Woestijnolifanten Jeepsafari Damaraland Woestijnolifanten
Safari per Zodiac door Walvis Bay Safari per Zodiac door Walvis Bay

Safari per Zodiac door Walvis Bay

Walvis Bay, gelegen aan de spectaculaire kust van Namibië, biedt een unieke kans voor een onvergetelijke safari-ervaring op het water. Stap aan boord van een Zodiac-boot en laat u betoveren door de wonderen van de zee terwijl u op zoek gaat naar majestueuze zeedieren.

Bekijk experience

Namibië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN