Menu
Queenstown Nieuw Zeeland Queenstown Nieuw Zeeland

Queenstown en Wanaka

Nieuw-Zeeland

Queenstown en Wanaka

Aan de zuidelijke voet van de Zuidelijke Alpen ligt het bruisende stadje Queenstown, schitterend gelegen aan het uitgestrekte Lake Wakatipu. Het staat bekend als ‘de avontuurhoofstad van de wereld’ omdat u hier zo ongeveer alle avontuurlijke sporten en activiteiten kunt doen die u kunt verzinnen. Maar de stad heeft ook een hele andere kant. U vindt hier ook een bloeiende kunstsector, fantastische fine dining restaurants en de serene oevers van het meer, die uitnodigen tot wandelingen en picknicks. Of maak een boottocht op het historische stoomschip TSS Earnslaw. Voor een weids uitzicht over de stad en het meer neemt u de kabelbaan de berg op.

Het omringende berglandschap biedt nog veel meer mogelijkheden tot schitterende wandelingen, off road tochten en mountainbiketochten. Maar ook wijngaarden, waar u heerlijke wijnproeverijen kunt doen. Ook zijn er enkele goede golfbanen te vinden.

Spreekt Queenstown u wel aan, maar zoekt u net iets kleinschaligers en rustigers, reis dan naar Wanaka. Het plaatsje Wanaka is zeer pittoresk gelegen aan Lake Wanaka, in de Zuidelijke Alpen. Ook hier kunnen outdoor-liefhebbers hun hart ophalen, maar u kunt het ook heerlijk rustig aan doen en genieten van de winkeltjes, galerieën, fine dining restaurants, cafétjes en biertjes proeven in enkele ambachtelijke brouwerijen.

Lake Wanaka Queenstown en omgeving Lake Wanaka Queenstown en omgeving

Wat u kunt verwachten

  • Een schitterende landschap bestaande uit ruig gebergte en ongerepte natuur
  • Wees zo actief als u zelf wilt, met een enorm aanbod aan buitenactiviteiten
  • Vele hoogstaande restaurants, cafés en winkels
  • Uitstekende accommodaties

 

PLAN UW REIS NAAR NIEUW-ZEELAND

Impressie

Omgeving Queenstown Nieuw-Zeeland
Omgeving Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown Nieuw-Zeeland
Omgeving Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown Nieuw-Zeeland
+ 6

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Nieuw-Zeeland

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN