Menu
Milford Sound Fjordland National Park Milford Sound Fjordland National Park

Milford en Doubtful Sound

Fiordland national Park, Nieuw-Zeeland

Fiordland National Park

In de zuidwestelijke hoek van het Zuidereiland ligt het spectaculaire Fiordland National Park. Hier vindt u een magisch fjordenlandschap dat duizenden jaren geleden is uitgeslepen door gletsjers. Hier vindt u met regenwoud bedekt ruig gebergte, watervallen die van grote hoogte naar beneden storten en verlaten glinsterende meren.

 

Doubtful Sound Nieuw-Zeeland Doubtful Sound Nieuw-Zeeland

Wat u kunt verwachten

  • Het Fiordland National Park is te bezoeken vanaf het plaatsje Te Anau of vanaf Queenstown
  • Maak een cruise naar Milford Sound
  • Overnacht op een schip midden in Doubtful Sound
  • Het is ook mogelijk dit schitterende landschap te bewonderen tijdens een rondvlucht
  • Drie van de indrukwekkendste wandeltochten van het land liggen in dit nationaal park

 

PLAN UW REIS NAAR NIEUW-ZEELAND

Milford en Doubtful Sound

Milford Sound

De bekendste fjord is Milford Sound. De weg ernaartoe vanaf de uitvalsbasis Te Anau (of het laatste stuk vanaf Queenstown) is al een hoogtepunt op zich. Maar met een cruise ervaart u pas echt de serene, mystieke sfeer van deze fjord. Er zijn ook andere manieren om Milford Sound te ervaren. U kunt hier ook kajakken, één van de spectaculaire wandeltochten doen of een vlucht over het fjordenlandschap maken.

Milford Sound Nieuw Zeeland Milford Sound Nieuw Zeeland
Doubtful Sound Nieuw-Zeeland Doubtful Sound Nieuw-Zeeland

Doubtful Sound

Doubtful Sound is de diepste fjord van de verzameling en een aanrader voor de fervente natuur- en dierenliefhebber. U moet er wat langer voor reizen om er te komen, want er lopen geen wegen naartoe. Reist u over land, dan maakt u eerst een boottocht over Lake Manapouri, gevolgd door een rit over de Wilmot Pass. Maar dan heeft u ook wat. Het landschap van Doubtful Sound is net zo indrukwekkend als Milford Sound, maar nog veel serener. Bovendien komen hier meer waterdieren voor, zoals dolfijnen, zeehonden, pinguïns en sporadisch zelfs walvissen. Omdat het meer afgelegen ligt, is een bezoek aan deze fjord meestal met een overnachting aan boord van het schip. Hoe bijzonder is het om in zo’n magisch landschap te mogen gaan slapen en omgeven door zoveel natuur weer wakker te worden? Heeft u minder tijd, dan is het ook mogelijk om dit landschap van boven te bewonderen tijdens een ontspannen rondvlucht.

Impressie

Fiordland National Park
Milford Sound Nieuw-Zeeland
Milford Sound Nieuw-Zeeland
Milford Sound Nieuw-Zeeland
Milford Sound Nieuw-Zeeland
+ 1

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Nieuw-Zeeland

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN