Menu
Bali Experiences Bali Experiences

Experiences

Bali

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences op Bali die u kunt verwerken in uw reis.

Authentiek Balinees koken

Een van de beste herinneringen aan een vakantie op Bali is vaak het heerlijke eten. Tijdens dit culinaire avontuur duikt u in de authentieke Balinese keuken. In een goed ingerichte keuken in een lokaal dorp, met alle benodigde ingrediënten, leert u enkele traditionele Balinese gerechten te bereiden.

BEKIJK EXPERIENCE

Kookworkshop Bali Kookworkshop Bali
E-biking omgeving Ubud E-biking omgeving Ubud

E-biking in omgeving van Ubud

Wat is er heerlijker dan een landelijke, natuurrijke omgeving te verkennen per fiets? En als het landschap niet zo vlak is als in Nederland, is het helemaal makkelijk dat dit tegenwoordig per e-bike mogelijk is.

BEKIJK EXPERIENCE

Nusa Penida Discovery

Voor de zuidoostkust van Bali liggen drie eilandjes die tezamen de Nusa Islands genoemd worden. De grootste hiervan is Nusa Penida, geliefd vanwege de schitterende natuur, prachtige uitzichten vanaf hoge kliffen en schitterende stranden. Bovendien is de onderwaterwereld hier adembenemend en het is dan ook een van de beste plekken om te snorkelen in de omgeving van Bali.

BEKIJK EXPERIENCE

Nusa Penida Bali Nusa Penida Bali
Tanah Lot en Seminyak Helicoptertour Tanah Lot en Seminyak Helicoptertour

Helikoptertour Tanah Lot & Seminyak

Bekijk de kustlijn van Bali bij Seminyak van een heel andere kant. Tijdens deze korte maar memorabele tour vliegt u onder andere over de prachtige Tanah Lot tempel die op een rots in zee ligt.

BEKIJK EXPERIENCE

Mystiek Bali per Jeep

Bali mag dan wel al behoorlijk toeristisch zijn, gelukkig is het nog steeds mogelijk om van de gebaande paden af te gaan en verborgen plekjes te ontdekken. Ga offroad en ontdek het mystieke Bali. 

BEKIJK EXPERIENCE

Mystiek Bali 4wd offroad tour Mystiek Bali 4wd offroad tour
Indonesie-Bali-Tempels-en-rijstvelden-per-VW-Safari-Jatiluwih-rijstvelden-1 Indonesie-Bali-Tempels-en-rijstvelden-per-VW-Safari-Jatiluwih-rijstvelden-1

Tempels en rijstvelden per VW safari

Er zijn vele hoogtepunten te bezoeken op Bali en ook vele manieren om dit te doen. Deze tour bezoekt enkele bezienswaardigheden met een bijzonder voertuig, een cabriolet Volkswagen Safari.

BEKIJK EXPERIENCE

Bali Indonesië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Bijzonder overnachten op Bali? Onze specialisten hebben de mooiste kleinschalige, luxe hotels en resorts met de allerbeste service voor u geselecteerd.