Menu
Mauritius Experiences Mauritius Experiences

Experiences op Mauritius

Exclusieve en unieke reisbelevenissen

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences op Mauritius die u kunt verwerken in uw reis.

Ontdek Mauritius per luxe jacht

Verken de wateren van Mauritius per luxe charter Yacht en geniet van een exclusief dolfijn en snorkelervaring. Ontdek de beste delen van Mauritius vanaf zee en geniet van de prachtige landschappen tijdens een volledige dag langs de westkust. Of ga op ontdekkingstocht naar de pareltjes rond het noordelijke deel van het eiland. 

Bekijk experience

Ontdek Mauritius per luxe jacht Ontdek Mauritius per luxe jacht
Mauritius-Corail-Flight-Experience5 Mauritius-Corail-Flight-Experience5

Vlieg over Mauritius per helikopter

Stelt u zich voor dat u over de glinsterende wateren van de Indische Oceaan zweeft, terwijl u de schitterende kustlijn van Mauritius verkent. Tijdens deze betoverende vlucht wordt u meegenomen op een onvergetelijke reis over dit tropische paradijs.

Bekijk experience 

The Port-Louis Foodie Tour

Mauritius is een eiland met een rijke geschiedenis en cultuur. Deze diversiteit is ook terug te vinden in de lokale keuken. Op een foodie tour door Port-Louis maak je kennis met de verschillende culinaire invloeden die het eiland heeft ontvangen.

Bekijk experience

Mauritius-Mahebourg-Experience4 Mauritius-Mahebourg-Experience4
Mauritius-Safari-jeep-Experience Mauritius-Safari-jeep-Experience

Het wilde zuiden per 4WD

bereidt u zich voor op een avontuurlijke dag vol natuurlijke pracht en wonderen terwijl u het wilde zuiden van Mauritius verkent. Deze jeepsafari neemt u mee naar verschillende locaties langs de zuidkust.

Bekijk experience

Mahebourg Foodie Tour

Voor alle fijnproevers hebben we een onvergetelijke culinaire tour in Mahebourg! Mahebourg, een dorp doordrenkt van geschiedenis, biedt niet alleen een rijke historie, maar ook een schat aan culinaire diversiteit om van te genieten. Breng onder andere een bezoek aan de befaamde biscuiterie Rault, bezoek de sfeervolle folkloristische markt maak een culinaire reis in een typisch Mauritiaanse "Casse Croute".

Bekijk experience 

MahebourgMauritius MahebourgMauritius
Mauritius

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN