Menu
Etosha NP Namibië Etosha NP Namibië

Etosha National Park

Namibië

Ontdek Etosha

Etosha is een nationaal park in het noorden van Namibië en is een van de grootste wildreservaten van Afrika. Etosha betekent "grote witte plek" in de lokale Oshiwambo-taal, en verwijst naar de uitgestrekte zoutpan in het park. Het park strekt zich uit over een gebied van ongeveer 22.000 km² en herbergt meer dan 100 soorten zoogdieren, waaronder de Big Four - olifanten, leeuwen, luipaarden en neushoorns. Alleen de buffel ontbreekt om de Big 5 compleet te maken.

Etosha heeft verschillende waterholes verspreid over het park, waar wilde dieren vaak komen om te drinken en te baden. Dit biedt uitstekende mogelijkheden om wild te spotten. Etosha is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en wildliefhebbers van over de hele wereld. Geniet van een privé-safari ervaring door het Etosha National Park in een luxe safariwagen, die speciaal voor u is gereserveerd en waar de sundowner op een magische plek wordt geserveerd.

Etosha NP Namibië Etosha NP Namibië

Wat u kunt verwachten:

  • Een unieke wildlife-ervaring met een ongeëvenaarde kans om de Big Four te spotten
  • Luxe safari-accommodaties variërend van tented camps tot lodges
  • Adembenemende landschappen met uitgestrekte savannes en zoutpannen
  • Combineer Etosha met Damaraland om de zeldzame woestijnolifanten te spotten
  • Ga opzoek naar de zwarte en witte neushoorn in Ongava Game Reserve

PLAN UW REIS NAAR ETOSHA

Ligging

Etosha ligt in het Noorden van Namibië op ongeveer 450 km vanaf Windhoek.  

Impressie

Etosha NP Namibië
Etosha NP Namibië
Etosha NP Namibië
Etosha NP Namibië
Etosha NP Namibië
+ 2

Verblijf in exclusieve hotels

Van luxe tented camps tot exclusieve safari lodges, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Namibië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN