Menu
Nieuw-Zeeland Highlights Nieuw-Zeeland Highlights

Highlights in Nieuw-Zeeland

De natuur in Nieuw-Zeeland is adembenemend mooi. Het land heeft een grote verscheidenheid aan landschappen, van ruige bergen en gletsjers tot weelderige bossen, regenwouden en eindeloze stranden. Nieuw-Zeeland heeft daarnaast een rijke Maori cultuur, met tradities, kunst en muziek. Onze bestemmingsexperts hebben een selectie gemaakt van de beste plaatsen om te bezoeken in Nieuw-Zeeland, zodat u het beste uit uw reis kunt halen. U kunt deze bestemmingen op verschillende manieren in uw reis opnemen.

Nieuw-Zeeland

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Bijzonder overnachten in Nieuw-Zeeland? Er zijn enorm veel unieke accommodaties en boutique hotels in Nieuw-Zeeland. Onze specialisten hebben de mooiste kleinschalige, luxe hotels en resorts met de allerbeste service voor u geselecteerd.