Menu
Salalah Oman Salalah Oman

Salalah

Oman

Ontdek Salalah

Salalah is een betoverende oase in Dhofar, het zuidelijkste deel van Oman, dat met recht de ‘Groene Parel’ van Oman wordt genoemd. Het ruige landschap wordt langs de kust gekenmerkt door hoge kliffen, ongerepte lagunes en langgerekte witte zandstranden. Het achterland bestaat uit weelderige palmenbossen en uitgestrekte graslanden tot aan de horizon, met glooiende heuvels die tijdens de moessonperiode van juni tot september worden verrijkt door watervallen en rivieren. Het gebied is doordrenkt van een rijke geschiedenis van internationale handel die majestueuze forten en fascinerende ruïnes heeft opgeleverd. 

Salalah Oman Salalah Oman

Wat u kunt verwachten:

  • Tropische landschappen in de woestijn, compleet met grazende kamelen. Salalah vormt een groot contrast met de rest van Oman
  • Uitstekende luxe resorts nabij de stad, gelegen aan idyllische privé-stranden
  • Fascinerende historische bezienswaardigheden en kleurrijke markten door de rijke geschiedenis van de wierookhandel
  • Unieke excursiemogelijkheden in het binnenland die woestijnactiviteiten en natuurlijke weelde met elkaar combineren
  • Overvloed aan activiteiten om de ruige kust en de schone onderwaterwereld te verkennen
  • Fantastisch te combineren met Noord- en Centraal Oman in de maanden september tot december


PLAN UW REIS NAAR OMAN

Impressie

Salalah Oman
Salalah
Salalah
Salalah
Dhofar
+ 2

Bijzondere accommodaties in Salalah

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Oman

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN