Menu
Musandam Oman Musandam Oman

Musandam

Oman

Ontdek Musandam

Met een kustlijn die wordt gedomineerd door majestueuze kliffen en dramatische fjorden doet Musandam de bijnaam ‘Noorwegen van Arabië’ eer aan. Het noorden van Oman vormt een enclave op zich en is afgescheiden van de rest van Oman door een deel van de Verenigde Arabische Emiraten. De kuststrook grenst aan het kraakheldere water van de Baai van Hormuz, met verscholen baaitjes die erop wachten ontdekt te worden. In deze ruige en ongerepte omgeving heerst sereniteit, een paradijs voor cultuur- en wandelliefhebbers. Dobber met een traditionele dhow voor de kust en aanschouw de betoverende aanblik vanaf het water. Vanuit de adembenemende onderwaterwereld laten nieuwsgierige dolfijnen zich ook graag zien. Musandam is een onverwacht cadeautje van de natuur.

Musandam Oman Musandam Oman

Wat u kunt verwachten:

  • Een wonderlijke natuur van spectaculaire kliffen en een glinsterende zee
  • Bewonder de fjorden van Musandam vanuit een Arabische dhow, uitstekend te combineren met snorkelen of zwemmen in het heldere water
  • Fascinerend binnenland met bergpieken, acaciabossen en traditionele dorpjes
  • Rijke geschiedenis van de hoofdstad Khasab, op slechts een uur vliegen vanuit Muscat
  • Spectaculair villa-resort met een uitmuntend serviceniveau


PLAN UW REIS NAAR OMAN

Impressie

Musandam Oman
Musandam Oman
Musandam Oman
Musandam Oman
Musandam Oman
+ 1

Bijzonder overnachten in Musandam

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Oman

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN