Menu
Medina Saoedi-Arabië Medina Saoedi-Arabië

Medina

Saoedi-Arabië

Over Medina

Medina, ook wel bekend als Al-Madinah Al-Munawwarah, is een van de heiligste steden in de islam en een belangrijke religieuze bestemming in Saoedi-Arabië.

Het bezoeken van Medina is een spirituele en culturele ervaring die diepe betekenis heeft voor moslims en ook boeiend is voor niet-moslims vanwege zijn historische en architecturale pracht. Het is een plek waar de oude en moderne wereld samenkomen in een atmosfeer van devotie en respect voor de islamitische tradities.

Het is de tweede heiligste stad in de islam, na Mekka. Medina speelde een cruciale rol in het leven van de profeet Mohammed. Het Profeets Moskee (Al-Masjid an-Nabawi) in Medina is de op een na heiligste moskee in de islam en fungeert als het heiligste heiligdom na de Kaaba in Mekka. Het is de laatste rustplaats van de profeet Mohammed.

De Profeets Moskee is een prachtig architecturaal meesterwerk en is uitgebreid gemoderniseerd en uitgebreid door de jaren heen. Het heeft een indrukwekkende koepel en minaretten en biedt onderdak aan duizenden gelovigen tijdens gebedstijden. De moskee herbergt ook het graf van de profeet Mohammed.

De stad heeft een levendige souk waar u, traditionele Saoedische kunstnijverheid en lokale gerechten kunt kopen. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur te ervaren en unieke geschenken te vinden. Naast zijn religieuze en historische betekenis heeft Medina zich ook ontwikkeld tot een moderne stad met moderne voorzieningen, hotels en infrastructuur om de toenemende aantallen pelgrims en toeristen te ontvangen.

Medina Saoedi Arabië Medina Saoedi Arabië
Medina Saoedi Arabië Medina Saoedi Arabië
Medina Saoedi Arabië Medina Saoedi Arabië
Medina Saoedi Arabië Medina Saoedi Arabië

Accommodaties in Medina

Van luxe resorts tot bijzondere boutique hotels, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesse.

Saoedi Arabië

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar buitengewone ervaringen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale partners werkt nauw samen om voor u dé ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt te laten beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Andere hoogtepunten in Saoedi-Arabië