Menu
Bangkok Bangkok

Bangkok

Thailand

Ontdek Bangkok

Bangkok wordt ook wel de ‘Stad van de Engelen’ genoemd, een naam die de rijke spirituele en culturele geschiedenis van de stad weerspiegelt. De hoofdstad van Thailand is vaak een natuurlijk startpunt voor een reis voor Thailand en biedt een fraaie verzameling aan levendige wijken. Het drukke ritme van de stad wordt bepaald door toeterende tuk tuk’s, kleurrijke marktjes en de klanken van winkelstraatjes en tempelbezoekers. Deze fascinerende kakafonie aan kleuren en geluiden wordt in toom gehouden door de machtige Chao Phraya-rivier, die kalmte uitstraalt en de perfecte mogelijkheden biedt om te wennen aan het Thaise levensritme.

Bangkok Thailand Bangkok Thailand

Wat u kunt verwachten:

  • Een bruisende stad waar rijke tradities samenkomen met moderne gemakken
  • Ruime keuze aan elegante en luxe accommodaties met een centrale ligging
  • Zeer gevarieerde selectie aan gerenommeerde restaurants en trendy bars
  • Unieke activiteiten om de stad te beleven
  • Mogelijkheid om de verschillende markten in de stad te bezoeken


PLAN UW REIS NAAR BANGKOK

Impressie

Bangkok Thailand
Bangkok
Bangkok Thailand
Bangkok Thailand
Bangkok
+ 1

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

BangkokThailand

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN