Menu
KrabiT-hailand KrabiT-hailand

Krabi

Thailand

Ontdek Krabi

Krabi biedt de zeer aanlokkelijke combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid en een ontspannen sfeer. De strandbestemming wordt omhelsd door een weelderig achterland van vele kleurschakeringen groen. Een dichte jungle waarin schitterende watervallen verscholen liggen wordt afgewisseld door uitgestrekte rijstvelden. Mystieke kalkstenen kliffen rijzen op uit het kustlandschap en voor de kust strekt de Andaman Zee zich uit met honderden eilanden omringd door een betoverend mooie onderwaterwereld. Het charmante centrum van Krabi is een heerlijke plek om te vertoeven en biedt een scala aan gezellige eetgelegenheden en bars om na te genieten van ontspannen avonturen in de omgeving.

Krabi Thailand Krabi Thailand

Wat u kunt verwachten

  • Vele mogelijkheden om de natuurlijke omgeving te verkennen, van ontspannen wandelingen tot pittige trekkings en klimtochten
  • Majestueuze kliffen met verscholen baaitjes en stranden
  • Privé-boottochten naar idyllische eilanden bij zonsondergang
  • Verblijf in een luxe resort met een grote mate aan privacy omringd door de wonderlijkste natuurpracht
  • Mogelijkheid om te gaan islandhoppen in stijl met een verblijf in Khao Yai en Phuket

PLAN UW REIS NAAR KRABI

Impressie

Krabi Thailand
Koh Phi Phi Krabi regio Thailand
Krabi strand in Thailand
Krabi Regio Thailand
Eilandje Krabi Regio Thailand

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Thailand luxe reizen

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN