Menu
Koh Samui Thailand Koh Samui Thailand

Koh Samui

Thailand

Ontdek Koh Samui

Koh Samui is één van de grotere eilanden van Thailand, een veelzijdige bestemming waar ontspanning en verkenning hand in hand gaan. Het eiland heeft een bergachtig groen hart en wordt omgeven door een afwisselende kustlijn van stranden, baaien en kliffen met een panoramisch uitzicht over zee, omlijst door wuivende kokospalmen. Voor wie op zoek is naar levendigheid is de idyllische natuurpracht nooit ver weg en zo zijn de verscholen stranden ook altijd te combineren met marktjes, restaurantjes en activiteiten. Met een keur aan accommodatie mogelijkheden en uitstekende vluchtverbindingen is Koh Samui de perfecte keus voor een langer strandverblijf met gepersonaliseerde wellness programma’s, actieve jungle trekkings en totale tot rustkoming.

Koh Samui Thailand Koh Samui Thailand

Wat u kunt verwachten

  • Ruim keus aan prachtige strandresorts met een uitstekend serviceniveau
  • Vele excursiemogelijkheden op het water, evenals verblijfsmogelijkheden op eilanden als Koh Phangan en Koh Tao
  • Perfecte combinatie van rustige basis met vertier indien gewenst
  • Mogelijkheden om actief en avontuurlijk de natuurpracht in het hart van Koh Samui te verkennen
  • Bezoek Fisherman’s Village bij Bophut voor uitstekende visrestaurants en een gezellige avondmarkt


PLAN UW REIS NAAR KOH SAMUI

Impressie

Koh Samui Thailand
Koh Samui Thailand
Koh Samui Thailand
Koh Samui Thailand
Koh Samui Thailand

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Thailand luxe reizen

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN