Menu
Padar Flores Indonesië Padar Flores Indonesië

Flores

Indonesië

Flores

Flora en fauna zijn de belangrijkste redenen om Flores en de omliggende eilanden te bezoeken. Het landschap wordt gedomineerd door vulkanen omringd door groene wouden, maar ook savannelandschap. De nationale parken zijn dan ook een bezoek waard, met name het beroemde Komodo National Park. Dit is de enige plek op aarde waar de enorme Komodo-varaan nog in het wild leeft. En dan is er nog de schitterende onderwaterwereld om het plaatje compleet te maken. Wilt u van de gebaande paden af, reis dan zeker af naar dit prachtige deel van Indonesië.

Flores Indonesië Flores Indonesië

Wat u kunt verwachten

  • Ongerepte eilanden waar nog geen massatoerisme is
  • Prachtige en unieke flora en fauna
  • Maak een luxe cruise langs de verschillende eilanden
  • Ga snorkelen of duiken om de onderwaterwereld te ontdekken

 

PLAN UW REIS NAAR FLORES

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklasse resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Lombok Indonesië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN