Menu
Lombok Indonesië Lombok Indonesië

Lombok

Indonesië

Lombok

Ontsnap aan het massatoerisme en beleef een eiland dat rijk is aan natuur, cultuur en stranden. Hier maakt u kennis met de Sasak-cultuur, met een unieke bouwstijl en oude tradities. Reis naar het noorden om op ontdekkingstocht te gaan in het Gunung Rinjani National Park. Met als markant middelpunt de indrukwekkende vulkaan Gunung Rinjani, waarvan de vruchtbare flanken bedekt zijn met de diepgroene kleuren van het tropisch regenwoud. Reis naar het zuiden, waar het landschap aanmerkelijk droger is, maar waar u schitterende zandstranden en baaien vindt. In het noordwesten liggen de kleine maar exotische Gili-eilanden, waar de onderwaterwereld vol kleurrijke vissen en zeeschildpadden al lonkt.

Lombok Indonesië Lombok Indonesië

Wat u kunt verwachten

  • Verblijf in een luxe accommodatie direct aan het strand
  • Maak een uitstapje naar één van de Gili-eilanden
  • Actieve vakantiegangers kunnen een prachtige trektocht maken in het nationaal park
  • Verken snorkelend of duikend de onderwaterwereld

 

PLAN UW REIS NAAR LOMBOK

Accommodaties op Lombok

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Lombok Indonesië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN