Menu
Java Indonesië Java Indonesië

Java

Indonesië

Java

Het grote eiland Java is hét culturele centrum van Indonesië. Hier is een rijkdom aan voorbeelden uit de Indonesische geschiedenis en cultuur te vinden. In de hoofdstad Jakarta zijn er nog sporen uit het koloniale verleden te vinden en in Yogyakarta kunt u volop cultuur snuiven. In de buurt vindt u ook de boeddhistische Borobudur tempel en de hindoeïstische Prambanan tempel. Het groene binnenland herbergt weer andere geheimen, waaronder uitgestrekte rijstvelden, rokende vulkanen en groene plantages. Ervaar het lokale leven in de kleinere dorpen en op de lokale markten en proef in elke regio de smaken van de lokale keuken. Een reis over Java is een constante afwisseling van nieuwe ervaringen.

Java Indonesië Java Indonesië

Wat u kunt verwachten

  • Een kijkje terug in de geschiedenis van Indonesië
  • Vele voorbeelden van Javaanse culturele uitingen, zoals tempels en schimmenspellen
  • Verblijf in een luxe resort dichtbij de beroemde Borobudur tempel
  • Zonsopkomst bij de Bromo vulkaan
  • Mogelijkheid tot strandverblijf op de Karimunjawa eilanden

 

PLAN UW REIS NAAR JAVA

Accommodaties op Java

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Bromo Java

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN