Menu
Swakopmund Namibië Swakopmund Namibië

Swakopmund

Namibië

Swakopmund 

Swakopmund is een charmante stad aan de kust van Namibië met een unieke mix van Duitse koloniale architectuur en Afrikaanse cultuur. Swakopmund heeft een breed scala aan restaurants waar je kunt genieten van de Namibische keuken en andere internationale gerechten. Vooral de verse zeevruchten zijn erg populair. Opvallend zijn de vele Duitse konditoreien waar je heerlijke taarten kunt eten. Swakopmund heeft kilometerslange zandstranden langs de Atlantische Oceaan, waar je kunt wandelen, en verschillende watersporten kunt beoefenen of sunset cruise kunt maken. De stad ligt aan de rand van de Namib-woestijn, waar je avontuurlijke activiteiten kunt bleven zoals sandboarden en quadrijden.

Kortom, Swakopmund heeft veel te bieden dankzij de unieke mix van Duitse koloniale architectuur, culturele diversiteit, adembenemende natuur, avontuurlijke activiteiten en lekker eten. Het is een bestemming die je niet mag missen tijdens een reis naar Namibië.

Swakopmund Namibië Swakopmund Namibië

Wat u kunt verwachten:

  • Een unieke culturele ervaring met een mix van Duitse en Afrikaanse invloeden.
  • Actieve buitenactiviteiten, zoals sandboarden, quadbiken en duiken.
  • Een adembenemend landschap met zandduinen, woestijnvlakten en een prachtige kustlijn.
  • De mogelijkheid om walvissen te spotten in het nabijgelegen Walvis Bay.

PLAN UW REIS NAAR SWAKOPMUND

Impressie

Swakopmund en walvis bay namibië
Swakopmund Namibië
Walvis Bay en Swakopmund namibië
Swakopmund Namibië
Walvis Bay en Swakopmund namibië

Verblijf in exclusieve hotels

Van luxe tented camps tot exclusieve safari lodges, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Namibië

Maak uw droomreis werkelijkheid!

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN