Menu
Oman Experiences Oman Experiences

Experiences

Oman

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis.

Glamping in de woestijn van Oman Glamping in de woestijn van Oman

Glamping in de woestijn

Overnachten in de woestijn in een privé-tent is een betoverende ervaring. De tenten zijn geïnspireerd op de traditionele bedoeïenen tenten, maar zijn luxueus bekleed met tapijten en bedden. Een privé-kok bereidt de heerlijkste gerechten voor u en als de zon onder is, dan is er boven u een fonkelende sterrenhemel zo ver het oog reikt. Dit is uw kans om het sprookje van 1001 Nachten te ervaren.

Helikopter Citytour

Bekijk Muscat vanuit de lucht met een unieke excursie per helikopter. De Witte Hoofdstad is één van de kleinste hoofdsteden en wordt aan alle kanten ingeklemd door bergen. Er zijn statige groene wijken, bedrijvige werkplaatsen en langs de kust schittert de prachtige Golf van Oman. 

Muscat Helicopter tour Muscat Helicopter tour
Oman Shuwa BBQ in de woestijn Oman Shuwa BBQ in de woestijn

Privé-picknick op een locatie naar keuze

Een unieke beleving in Oman is de mogelijkheid om een picknick te laten organiseren op wonderschone locaties in de natuur. Laat de natuurlijke schoonheid op u inwerken terwijl u geniet van traditionele gerechten en drankjes die de rijke cultuur en smaken weerspiegelen. Kies voor intiem en romantisch in de oorverdovende stilte van de woestijn bij schemering, laat u begeleiden door de symfonische klanken van de natuur in een oase, of luister naar de branding terwijl u de zon langzaam onder de horizon ziet verdwijnen.

Snorkelen bij de Daymaniyat eilanden

Het Daymaniyat Island Nature Reserve is een beschermd natuurreservaat bestaande uit negen kleine eilanden voor de kust van Muscat. Het is een belangrijk gebied voor zeevogels en zeeschildpadden en de onderwaterwereld op deze locatie is werkelijk schitterend. Door de perfecte combinatie van kristalhelder water en rijke koraalriffen met bontgekleurde vissen, murenen en anemonen, is dit een uitstekende bestemming voor liefhebbers van duiken en snorkelen. Vaar vanuit Muscat met een privé-jacht en spendeer een heerlijke dag op en om de eilanden en geniet ter afsluiting van een sfeervolle barbecue op het strand in uw eigen gezelschap.

Snorkelen Daymaniyat eilanden Oman Snorkelen Daymaniyat eilanden Oman
Wahiba Sands Private camp Wahiba Sands Private camp

Sprookje van 1001 nachten

Strijk neer bij een speciaal voor u gecreëerd privé-woestijnkamp in de glooiende zandduinen van de Wahiba Sands. Onder een fonkelende sterrenhemel geniet u van traditionele gastvrijheid met speciale gerechten bereid op de barbecue en overnachting in een luxueus geoutilleerde bedoeïenentent.

Dubai

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Bijzonder overnachten in Oman? Er zijn enorm veel unieke accommodaties en resorts in Oman. Onze specialisten hebben de mooiste kleinschalige, luxe hotels en resorts met de allerbeste service voor u geselecteerd.