Menu
Saudi-Arabië Experiences Saudi-Arabië Experiences

Experiences

Saoedi-Arabië

Onvergetelijke experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met onderstaande voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis.

Ballonvaart boven Al Ula Ballonvaart boven Al Ula

Ballonvaart boven Al Ula

Het landschap van Al Ula is even boeiend en imposant als de rijke geschiedenis die het omhult. Tijdens de vaart zweeft u boven de betoverende woestijn van Al Ula, omringd door adembenemende rotsformaties en de indrukwekkende Nabatese graven die als tijdloze getuigenissen van een glorieuze historie uit de rotsen oprijzen.

BEKIJK EXPERIENCE

Snorkelavontuur in de Rode Zee

Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee in Saoedi-Arabië tijdens een onvergetelijk snorkelavontuur. De kristalheldere zee geeft u het gevoel alsof u zich bevindt op de Malediven, met prachtig ongerept koraal en een overvloed aan kleurrijke vissen. Stap aan boord van een privécruise en laat u betoveren door de omgeving.

BEKIJK EXPERIENCE

Snorkelen rode zee Saudi-Arabië Snorkelen rode zee Saudi-Arabië

VOORBEELDREIZEN

Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië

8-daagse privérondreis
Discover Saoedi-Arabië

Riyadh - Al Ula - Medina - Jeddah

BEKIJK REIS

Jeddah Saoedi-Arabië Jeddah Saoedi-Arabië

6-daagse privérondreis 
Jeddah & Al Ula

Jeddah - Medina - Al Ula - Jeddah

BEKIJK REIS

Saoedi-Arabië

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen reizen die verder gaan dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om u een unieke en onvergetelijke reiservaring te bieden.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Bijzonder overnachten in Oman? Er zijn enorm veel unieke accommodaties en resorts in Oman. Onze specialisten hebben de mooiste kleinschalige, luxe hotels en resorts met de allerbeste service voor u geselecteerd.