Menu
Arusha Regio Mount Meru Arusha Regio Mount Meru

Arusha

Tanzania

Ontdek Arusha

Arusha is prachtig gelegen, aan de voet van de majestueuze Mount Meru vulkaan. De stad heeft echter geen bijzonder historisch centrum of speciale bezienswaardigheden. Het ligt vrij dicht bij Kilimanjaro International Airport, waar de meeste reizigers aankomen. Arusha biedt dan ook vooral een fijne plek om te overnachten en te acclimatiseren voordat u de binnenlanden intrekt, op safari.

Heeft u toch wat langer de tijd in Arusha, dan biedt het centrum enkele musea zoals het Arusha Declaration Museum, het Arusha Cultural Heritage Centre en natuurlijk het National History Museum. Net buiten de stad liggen enkele koffieplantages, maar vooral het Arusha National Park is een bezoek waard. Hier ligt namelijk de 4565-meter hoge Mount Meru, een slapende vulkaan. Dit is één van de weinige nationale parken waar het toegestaan is om een wandelsafari te maken. Mount Meru biedt uitdagende hikes en wordt als uitstekende oefenberg gezien voor diegenen die ooit de Kilimanjaro willen beklimmen.

Arusha Arusha

Wat u kunt verwachten:

  • Prachtige accommodaties om te overnachten voordat u op safari gaat
  • Uitvalsbasis voor de noordelijke nationale parken
  • Bezoek Arusha National Park voor een wandelsafari
  • Enkele interessante musea in het centrum


PLAN UW REIS NAAR TANZANIA

Bijzonder overnachten in Arusha

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Tanzania

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN