Menu
Ruaha National Park Tanzania Ruaha National Park Tanzania

Ruaha National Park

Tanzania

Ontdek Ruaha National Park

Dit verborgen pareltje ligt in het zuidelijke deel van Tanzania. Na het Nyerere National Park en de Serengeti is het Ruaha National Park het op twee na grootste nationale park van Tanzania. De naam is ontleend aan de Great Ruaha River die dwars door het park stroomt en daarmee de belangrijkste levensader is van dit gebied. Als u graag van de gebaande paden af gaat, is het Ruaha National Park het meer dan waard.

Met slechts een handjevol kampen is het niet gek dat Ruaha National Park één van de best bewaarde geheimen van Tanzania wordt genoemd. U zult er dan ook niet veel andere toeristen tegenkomen en echt kunnen genieten van rust en stilte. Een hele exclusieve ervaring. Tegelijkertijd is er genoeg bijzonder wild te vinden tijdens een game drive. U heeft een zeer grote kans om olifanten te zien, aangezien hier één van de grootste populaties olifanten van het land leeft. Maar ook leeuwen, zebra’s, jakhalzen en impala’s komen hier veel voor. U heeft wat meer geluk nodig om een luipaard te zien of de bedreigde wilde hond. Ook qua vogels is het Ruaha National Park een paradijs.

Het Ruaha National Park is het best te bereiken met een vlucht en is dan ook perfect te combineren in een fly-in safarireis.

Ruaha National Park Tanzania Ruaha National Park Tanzania

Wat u kunt verwachten:

  • Ga echt van de gebaande paden af
  • Een verborgen pareltje en helemaal nog niet toeristisch
  • Vind hier één van de grootste populaties olifanten van het land
  • Goed te combineren tijdens een fly-in safari

PLAN UW REIS NAAR TANZANIA

Bijzonder overnachten in Ruaha NP

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Tanzania

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN