Menu
Tarangire National Park Tanzania Tarangire National Park Tanzania

Tarangire National Park

Tanzania

Ontdek Tarangire National Park

Het Tarangire National Park is een minder toeristisch nationaal park met een geheel eigen aantrekkingskracht. Een uniek landschap en een uniek dierenrijk zorgen ervoor dat u ook dit park in uw hart zal sluiten.

De levensader van dit park wordt gevormd door de Tarangire-rivier, die de dieren vooral in de droge periode van het broodnodige water voorziet. Het landschap is relatief groen en wordt doorspekt door de unieke, enorme baobabbomen, die tot 600 jaar oud kunnen worden en honderden liters water kunnen vasthouden.

Ook het dierenrijk kent zijn unieke exemplaren. Kijk tijdens uw safari goed in de bomen, om de machtige luipaard of de koning der dieren te spotten. Dit is namelijk één van de weinige plekken ter wereld waar leeuwen graag in de bomen vertoeven, heerlijk luierend op een stevige tak. Ook uniek zijn de enorme kuddes olifanten die hier als een grote familie rondtrekken.

Tijdens de maanden juni tot november vindt hier een eigen Grote Trek plaats van dieren die naar de Tarangire-rivier in het noorden van het park trekken. Vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met de meer dan 550 soorten die hier leven. Vooral het noordelijke moerasgebied is een waar vogelparadijs.

Tarangire National Park Tanzania Tarangire National Park Tanzania

Wat u kunt verwachten:

  • Relatief groen landschap met prachtige, enorme baobabbomen
  • Spot hier leeuwen in de bomen
  • Zie hoe enorme kuddes olifanten hier gemoedelijk rondtrekken
  • Vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen


PLAN UW REIS NAAR TANZANIA

Bijzonder overnachten in Tarangire

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Tanzania

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN