Menu
Gouden Driehoek Thailand Gouden Driehoek Thailand

Gouden Driehoek

Thailand

Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek, een enorm gebied met een indrukwekkend grensoverschrijdend verleden gedeeld door Thailand, Laos en Myanmar. De naam is in het leven geroepen vanwege de illegale opiumteelt in de regio. Tegenwoordig is het hart van het gebied door de uitgestrekte, weelderige en ongerepte natuur een bijzondere bestemming voor natuurliefhebbers. Het is een spirituele omgeving met verscholen tempels, afgelegen bergdorpjes en kanaaltjes geflankeerd door bamboebossen en theeplantages. De machtige Mekong-rivier stroomt langs het drielandenpunt en vormt er ook de natuurlijke grens tussen. Spreekt de combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis u aan en zoekt u een bestemming van de gebaande paden af omlijst door authenticiteit, dan is de Gouden Driehoek een plek voor verkenning en bezinning.

Gouden Driehoek Thailand Gouden Driehoek Thailand

Wat u kunt verwachten

  • Een afgelegen plek in het hart van een ongerepte, uitgestrekte jungle
  • Kronkelende wandelpaadjes die leiden naar verscholen tempels en dorpjes
  • Mystieke sfeer van boeddhistische ceremonies en uit de omgeving oprijzende mistslierten
  • Mogelijkheid om te overnachten in een luxueuze safari-stijl tent, het toppunt van glamping
  • Uitstekend te combineren met de authentieke cultuurstad Chiang Mai


PLAN UW REIS NAAR THAILAND

Impressie

Gouden Driehoek Thailand
Gouden Driehoek Thailand
Gouden Driehoek Thailand
Gouden Driehoek Thailand
Gouden Driehoek Thailand
+ 1

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Gouden driehoek Thailand

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN