Menu
Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand

Koh Kood

Thailand

Koh Kood

Het paradijselijke eiland Koh Kood ligt helemaal in het oosten van Thailand en maakt onderdeel uit van de Koh Chang Marine Park archipel. Het eiland is weelderig begroeid en slechts zeer beperkt bebouwd, hier beleeft u de Thaise eilandsfeer van vroeger. Kernwoorden die Koh Kood omschrijven zijn: rustig, ongerept, authentiek en ongedwongen. Hier vindt u totale rust te midden van een tropische schoonheid, met een heuvelachtige en waterrijke natuur waarin u de mooiste tochtjes kunt maken.

Bent u op zoek naar een bestemming waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, dan is Koh Kood een uitstekende keuze. Afgelegen en zelfvoorzienend, waar het leven voortkabbelt zoals het altijd al heeft gedaan, wordt er veel aandacht besteed aan hergebruik en bescherming van de bestaande voorzieningen. Geniet van dit mooie natuurwonder zoals het is bedoeld.

KohKood KohKood

Wat u kunt verwachten

  • Een rustige, ongerepte bestemming met veel natuurlijke bezienswaardigheden
  • Bezoek de wonderschone Nam Tok Khlong Chao waterval in het hart van Koh Kood
  • Bereik het luxueuze Soneva Kiri met een privé-vliegtuigje vanaf Bangkok en geniet van het mooie uitzicht vanuit de lucht
  • Bezoek een lokaal vissersdorp en maak kennis met de traditionele manier van leven op het eiland
  • Maak gebruik van de mogelijkheid om het indrukwekkende Angkor Wat tempelcomplex in Cambodja te bezoeken


PLAN UW REIS NAAR KOH KOOD

Impressie

Koh Kood Thailand
Koh Kood Thailand
Koh Kood Thailand
Koh Kood Thailand
Koh Kood Thailand
+ 1

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

PhukettThailand

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN