Menu
Phuket Thailand Phuket Thailand

Phuket

Thailand

Phuket

Phuket is één van de grootste eilanden van Thailand, gelegen in de Andaman Zee. Deze zuidelijke strandbestemming is heel divers; een verblijf op Phuket kan geheel draaien om ontspanning, maar ook op cultureel vlak en qua natuurlijke belevenissen zijn er tal van activiteiten te beleven. Het oude centrum van Phuket-Stad biedt een mix van Thaise, Chinese en Portugese invloeden en ademt de sfeer van vervlogen tijden met een bruisend centrum vol koloniale gebouwen, bruisende avondmarkten en hippe kunstgalerijen. Proef het fantastische streetfood en ontdek de authentieke tempels in de wirwar van oude straatjes. Dit alles wordt omlijst door uitgestrekte natuurparken, grillige kusten en de schitterendste strandjes en baaitjes. Phuket is meer dan alleen strand, het is een beleving die alle zintuigen prikkelt en continu blijft boeien.

Phuket Thailand Phuket Thailand

Wat u kunt verwachten

  • Een verblijf dat naar keuze rustig en intiem is of juist levendig en actief
  • Ruim keus aan luxueuze strandresorts met een uitstekend serviceniveau
  • Talloze mogelijkheden voor islandhopping, zowel qua excursies als verblijfsmogelijkheden
  • Bezoek Phuket-Stad met een authentiek hart, koloniale invloeden, een levendige sfeer en fantastische mogelijkheden om lekker te eten
  • Verken het pittoreske platteland per fiets of maak een trekking in het nationale park


PLAN UW REIS NAAR PHUKET

Impressie

Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

PhukettThailand

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisspecialisten, conciërges en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN