Menu
Namibië Highlights Namibië Highlights

Highlights in Namibië

Namibië staat bekend om zijn ongerepte natuur met rode duinen, eindeloze vlaktes en een rijkdom aan dieren en heeft voor een ieder iets te bieden. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari of een comfortabel verblijf in luxe lodges, u vindt het allemaal in Namibië. Onze bestemmingsexperts hebben een selectie gemaakt van de beste plaatsen om te bezoeken in Namibië, zodat u het beste uit uw reis kunt halen. U kunt deze bestemmingen op verschillende manieren in uw reis opnemen

Namibie

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas safari lodges, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.