Menu
Con Dao Vietnam Con Dao Vietnam

Con Dao

Vietnam

Ontdek Con Dao

Con Dao is een idyllische archipel, bestaande uit 16 eilandjes. Het ligt helemaal in het zuiden van Vietnam en u vindt hier niet alleen prachtige zandstranden, maar ook een weelderige natuur. Circa 80% van de archipel bestaat dan ook uit een marine en nationaal park. Het grootste eiland is Con Son, waar voornamelijk de resorts te vinden zijn. Het zijn er niet heel veel, omdat dit eiland nog niet door de meeste toeristen ontdekt is. Verwacht hier dan ook niet een uitgebreide toeristische infrastructuur of bruisende plaatsen.

Verwacht hier wel mooie stranden, een schitterende onderwaterwereld, een weelderige natuur en enkele culturele en historische bezienswaardigheden. Tijdens de Frans-koloniale tijd werd dit eiland namelijk als gevangeniseiland gebruikt, waar de overblijfselen van te bezoeken zijn. Het is ook bijzonder dat er hier, met name tijdens het regenseizoen, nog veel zeeschildpadden aan land komen om hun eieren te leggen.

Con Dao Vietnam Con Dao Vietnam

Wat kunt u verwachten?

  • Een rustig eiland met vele baaien, goudgele stranden en smaragdgroene zee
  • Prachtige natuur waar u mooie trekkings kunt maken
  • Ontdek snorkelend of duikend de schitterende onderwaterwereld
  • Bezoek overblijfselen van enkele gevangenissen om de historie te leren kennen
  • Goed te bereiken per binnenlandse vlucht vanaf Ho Chi Minh Stad


Plan uw reis naar Con Dao

Bijzondere accommodaties in Con Dao

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Vietnam

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN