Menu
Hoi An Vietnam Hoi An Vietnam

Hoi An

Vietnam

Hoi An

Hoi An is waarschijnlijk de sfeervolste plaats aan de Vietnamese kust. De smalle straatjes in het oude centrum, ’s avonds sfeervol verlicht met kleurrijke lampionnetjes, ademen historie en gezelligheid uit. Het is hier heerlijk rondwandelen waarbij u enkele oude, traditionele gebouwen kunt bezichtigen, om vervolgens in een van de restaurantjes te genieten van de lokale keuken. Volgens velen één van de beste van Vietnam. Het strand in de buurt van Hoi An is prima voor een middagje, maar de mooiste en breedste stranden liggen iets noordelijker, bij de plaats Danang.

Hoi An Vietnam Hoi An Vietnam

Wat u kunt verwachten

  • Een oud centrum vol sfeer en gezelligheid
  • Bezichtig oude gebouwen en leer meer over de geschiedenis
  • Geniet van één van de beste keukens van Vietnam
  • Prachtige, stijlvolle accommodaties
  • Verleng met enkele dagen strandvakantie

 

PLAN UW REIS NAAR HOI AN

Experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis

Vietage luxe treinreis Vietnam Vietage luxe treinreis Vietnam

Luxe treinrit met The Vietage

Hoi An / Danang  Ervaar de romantiek van de luxe treinreizen van weleer. De prachtige Vietage treinwagon maakt van uw reis een ware ervaring om niet meer te vergeten. Vanaf het moment dat u aan boord stapt totdat u de trein weer verlaat, wordt u compleet ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van het voorbij glijdende landschap. 

Bekijk experience

Farm to Table Kookworkshop

Hoi An  De Vietnamese keuken is vers, vol smaak en vooral divers. Elke regio heeft z’n eigen gerechten en Hoi An staat vooral bekend om de bijzondere en vooral heerlijke gerechten. Dit is dus een uitstekende plek om een kookworkshop te volgen.

Hoi An Farm to table kookworkshop Vietnam Hoi An Farm to table kookworkshop Vietnam
My Son tempels Hoi An My Son tempels Hoi An

De tempels van My Son

Hoi An  My Son was ooit een belangrijk centrum van de Champa-cultuur. De tempels die hier zijn gebouwd, zijn uniek in Vietnam en zijn sterk beïnvloed door het hindoeïsme. Tijdens een bezoek aan My Son leert u over de geschiedenis en cultuur van de Cham. U bezoekt de tempels, die zijn gebouwd met rode bakstenen en verrijkt met mooie monumenten en symbolen. 

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Hoi An Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN